Art klas

P1060166

Tijdens de wekelijkse art klas leert u de technieken beheersen van de zelf gekozen discipline om tot mooie resultaten te komen. Cursisten krijgen tijdens de les individuele, professionele begeleiding door Madeleine Freyée, kunstenares en 1e graad gediplomeerd kunstdocente. Mijn lessen zijn individueel gericht. Dit houdt in dat iedereen op zijn eigen tempo en met verschillende dingen bezig zijn. Als jij wilt leren losser te werken of meer wil verdiepen in een techniek dan kan dat dus.  Een echte groepscursus geef ik dus niet. Wel werken wij zo nu en dan met thema’s. Maar ook niet iedere keer.  De art klassen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De art klassen starten in reeksen van 10 lessen. Instromen tijdens een art klas is altijd mogelijk. Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich aanmelden met het contact / inschrijf formulier of telefonisch 06 511 88 301. In de algemene voorwaarden leest u alles over lessen inhalen en betalingsvoorwaarden.

Cursus overzicht 2020

Wekelijks beeldhouwen( buiten ivm fijnstof), boetseren, schilderen of tekenen, art klassers mogen zelf bepalen welke techniek ze tijdens de cursus willen uitvoeren. Lees meer over beeldhouwen en boetseren of schilderen en tekenen.

  • woensdag avond 19:30 – 22:00 (* geen buiten beeldhouwen in de avond)
  • donderdag middag 13:30-16:00 met mogelijkheid om buiten te beeldhouwen
  • Vrijdag ochtend 9:30-12:00
  • vrijdag middag 13:30 -16:00 met mogelijkheid om buiten te beeldhouwen

* Beeldhouwen wordt buiten gegeven i.v.m. schadelijke fijnstof. Bij slecht weer kan er een andere techniek binnen beoefend worden. Bijvoorbeeld schilderen, boetseren, druktechniek of tekenen.

druk techniek in atelier

Kosten €185,– per 10 lessen exclusief materiaal kosten. Mis je een les dan kun je deze inhalen binnen de 10 lessen op een ander les moment. Weet je van te voren dat je bijv. 7 van de 10 lessen kunt. Dan kun je ook losse lessen kopen. Losse lessen kosten €21,-. 

Voor diegene die af en toe wil komen aanwaaien: Dit is alleen voor cursisten die al langer bij mij op les hebben gezeten. Je kunt nog steeds aan komen waaien. Aanwaai Art les kost net als de losse lessen €21,- per keer.  Nogmaals alleen voor cursisten die al langer les bij mij hebben gevolgd.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW,  huur lokatie met voorzieningen, begeleiding kunstdocent, koffie en thee, inrichten en opruimen.

Atelier winkel

In samenwerking met diverse kunstwinkels en groothandels heeft Atelier Madam Art een kleine voorraad professionele materialen, gereedschappen en kunst-benodigdheden beschikbaar voor verkoop. Alleen voor art klassers. De bedoeling is dat iedereen zijn eigen materialen meebrengt om mee te werken.

Vakanties en vrije dagen

Er is geen les tijdens schoolvakanties (regio noord) en algemene vrije dagen. Onder andere Pasen, koningsdag, hemelvaart, Pinksteren, meivakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en de kerstvakantie.

resultaten raku stook dag na boetseer lessen