Art klas

Tijdens de wekelijkse art klas leert u de technieken beheersen van de zelf gekozen discipline om tot mooie resultaten te komen. Cursisten krijgen tijdens de les individuele, professionele begeleiding door Madeleine Freyée, kunstenares en 1e graad gediplomeerd kunstdocente. Mijn lessen zijn individueel gericht. Dit houdt in dat iedereen op zijn eigen tempo en met verschillende dingen bezig zijn. Als jij wilt leren losser te werken of meer wil verdiepen in een techniek dan kan dat dus.  Een echte groepscursus geef ik dus niet. Wel werken wij zo nu en dan met thema’s. Maar ook niet iedere keer.  De art klassen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De art klassen starten in periodes van 10 lessen. Instromen tijdens een art klas is altijd mogelijk. Wilt u specifiek een techniek leren dan kunt u ook kijken bij de workshop agenda regelmatig bied ik een workshop is waarin deze geleerd wordt zoals bijv. linosnede. Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich aanmelden met het contact / inschrijf formulier of telefonisch 06 511 88 301. In de algemene voorwaarden leest u alles over lessen inhalen en betalingsvoorwaarden.

Cursus overzicht volwassenen 2020

Wekelijks beeldhouwen( buiten ivm fijnstof), boetseren, schilderen of tekenen, art klassers mogen zelf bepalen welke techniek ze tijdens de cursus willen uitvoeren. Lees meer over beeldhouwen en boetseren of schilderen en tekenen.

  • woensdag avond 19:30 – 22:00 (* geen buiten beeldhouwen in de avond)
  • donderdag middag 13:30-16:00 met mogelijkheid om buiten te beeldhouwen
  • Vrijdag ochtend 9:30-12:00
  • vrijdag middag 13:30 -16:00 met mogelijkheid om buiten te beeldhouwen

* Beeldhouwen wordt buiten gegeven i.v.m. schadelijke fijnstof. Bij slecht weer kan er een andere techniek binnen beoefend worden. Bijvoorbeeld schilderen, boetseren, druktechniek of tekenen.

druk techniek in atelier

Lessen in abonnementsvorm. Hoe werkt het: Wij werken met periodes, een periode heeft een vast aantal lessen met een begin en eind datum. De periode bevat 10 lessen. Kosten €190,– per 10 lessen exclusief materiaal kosten. In de vakantie’s is er geen les. Als de docent ziek is dan schuift de einddatum op. Ben je zelf een keer ziek of mis je een les dan heb je de mogelijkheid om de gemiste les in te halen op een ander lesmoment. Lessen meenemen een volgende periode in kan niet.

Losse lessen binnen een periode: Als je weet dat je bijvoorbeeld maar 8 van de 10 lessen kan volgen, boek dan losse lessen met vaste data. Dat is voordeliger. Maar ook hier geld dat we geen geld terug geven.

Voor diegene die af en toe wil komen aanwaaien: Dit is alleen voor cursisten die al langer bij mij op les hebben gezeten. Je kunt nog steeds aan komen waaien. Aanwaai Art les kost net als de losse lessen €22,- per keer.  Nogmaals alleen voor cursisten die al langer les bij mij hebben gevolgd. En ook hier geld dat je je moet aanmelden voor een les. ivm beschikbare plek.

Overmacht of Lockdown: Als door overmacht zoals een lockdown het atelier niet open mag zijn, dan loopt het abonnement wel door tot de afgesproken einddatum. Natuurlijk staat het je vrij om je abonnement dan niet te verlengen maar we geven geen geld terug. 

Prijzen zijn inclusief 21% BTW,  huur lokatie met voorzieningen, begeleiding kunstdocent, koffie en thee, inrichten en opruimen.

Iedereen neemt zijn eigen materialen mee.

Atelier winkel

In samenwerking met diverse kunstwinkels en groothandels heeft Atelier Madam Art een kleine voorraad professionele materialen, gereedschappen en kunst-benodigdheden beschikbaar voor verkoop. Alleen voor art klassers. De bedoeling is dat iedereen zijn eigen materialen meebrengt om mee te werken.

Vakanties en vrije dagen

Er is geen les tijdens schoolvakanties (regio noord) en algemene vrije dagen. Onder andere Pasen, koningsdag, hemelvaart, Pinksteren, meivakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie, herfstvakantie en de kerstvakantie.

resultaten raku stook dag na boetseer lessen