Kinderfeestje

Kinderen vieren hun creatiefste verjaardag bij Madam Art!

De jarige job mag bepalen wat de kinderen gaan doen: sokmonsters met textiel verharder, schilderen, graffiti, linosnede of stempelen, vilten. Eerst krijgen de kinderen een uitleg en daarna gaan ze allemaal hun eigen kunstwerk maken. Gediplomeerd kunstdocente Madeleine Freyée helpt de kinderen met hun kunstwerk, zo maakt iedereen iets moois en bijzonders. Het resultaat mag natuurlijk mee naar huis.

Schilderen doen we met goede acrylverf op echte doeken. De kinderen werken allemaal aan een echte schilders ezel. Ze mogen zelf bepalen wat ze gaan maken. Dit kan van alles zijn, een olifant, vliegtuig, een aquarium met vissen, een fantasie monster etcetera.

Beeldhouwen met speksteen: raspen, schuren en vijlen maar! De kinderen mogen een stuk speksteen omtoveren in iets heel moois zoals bijvoorbeeld een vogel, een hamerhaai, een juweel of poppetje. Speksteen is een veilig en gemakkelijk te bewerken steen. Vanaf ± 7 jaar. Workshop wordt buiten gegeven dus bij slecht weer gaan we lino snede maken of de jarige heeft vooraf een andere kunst activiteit gekozen.

Graffiti spuiten op doek of paneel. Dat is pas cool om te doen met je verjaardagspartijtje. Leren spuiten en knallen met die kleuren. Vanwege het gebruik met spuitbussen is deze vette workshop geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Graffiti spuiten kan alleen buiten bij goed weer. Bij slecht weer gaan we binnen lino snede maken. of de jarige heeft vooraf een andere kunst activiteit gekozen.

T-shirts bedrukken met stempels die de kinderen zelf ontwerpen en maken. Onderling kan er geruild worden met de stempels wat een geweldig resultaat geeft. Er wordt ook gebruik gemaakt van Madam Art sjablonen. De verf is permanent dus je kan je eigen design t-shirt nog jaren dragen. Zeer geschikt voor jonge kinderen. Graag zelf een oud t-shirt meebrengen, licht van kleur.

Linosnedes maken en afdrukken. De kinderen gaan zelf een eigen ontwerp uitwerken in linoleum en met een lino-guts de vorm uitgutsen. Deze wordt vervolgens in geïnkt en afgedrukt met een echte drukpers. Super leuk om je eigen boekenlegger te maken.

Dier figuren van  klei. Met klei gaan we monsters maken. zeer geschikt voor de jongere kinderen- duur 1 a 1,5 uur.

Dier figuren  van karton versieren. We gaan dier figuren versieren met gekleurd papier. zeer geschikt voor jongere kinderen. duur 1 a 1,5 uur.

  • Een kinderfeestje duurt ± 2 uur.
  • Het atelier is feestelijk versiert en er staat gezellige muziek op. Voor de kinderen staat iets te drinken klaar en een verantwoord lekkernij, koffie en thee voor de ouders.
  • Ouders graag bij de workshop aanwezig zijn  en (als nodig) de kinderen helpen. Vergeet de camera niet!
  • Je kunt de workshop natuurlijk ook doen bij een andere gelegenheid dan je verjaardag!
  • Trek kleren aan die vies mogen worden.

Kosten

Een kinderfeestje kost €16,- per kind voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Vanaf 6 kinderen , maximaal 15 kinderen. Alle materialen (verf, doek, paneel, steen) limonade en koek zijn inbegrepen in de prijs. En duurt 2 uur.

Voor de jongere kinderen die kortere workshop willen kunnen de korte workshop versie boeken. Deze kost €12,-p.p en duurt 1 a 1,5 uur. o.a. Schilderen, mini monsters kleien of dier figuren versieren zijn dan de mogelijkheden.

Kinder-workshop op maat: Heeft u zelf een idee en wilt u dat bij Madam Art doen , dan kan dit in overleg.

De workshop kan aan de wensen worden aangepast. Bijvoorbeeld speciale technieken, kleinere groepen of workshops op locatie (thuis / school / ziekenhuis). Dit is maatwerk, neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, leuk!

Voor vragen of reserveringen kan je contact opnemen met Madeleine Freyée. De kinderfeestjes zijn zeer populair, om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig te reserveren.

Ik heb zaterdag een heel gezellig partijtje gevierd. We hebben met z’n allen gehakt, gevijld, geschuurd en gelachen.

Lot (10)

4510520707_c05bfe07c3 Lot's feestje

Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldig geslaagd ‘beeldhouw-feestje’!
De meiden vonden het helemaal ‘vet’ en zijn enorm trots op hun eindresultaat.

Annemieke, moeder van Amber

KinderKunst beeldhouwen big_7721001_0_300-226

Dit is het leukste feestje ooit! Als ik paardrijden niet meer leuk vind wil ik gaan beeldhouwen.

Daphne (10 jr.)