Workshops voor groepen en feestjes

panorama

Samen kunst maken, natuurlijk bij Atelier Madam Art. Creatief, sfeervol, gezellig.
Bij aanvang staan alle gereedschappen en materialen klaar. Bij de ontvangst staan koffie & thee klaar en en na de uitleg gaat iedereen individueel of in groepjes aan de slag. Bij de afsluiting proosten we op het gemaakte werk. De workshop duurt ± één dagdeel. De kosten zijn afhankelijk van de wensen, vanaf 45 euro per persoon.

Alle workshops kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant zoals bijvoorbeeld:

  • de workshop op locatie (op de boot,thuis, hotel, feestzaal, bos of strand)
  • met of zonder catering
  • meerdere daagse workshops, ideaal voor een familie weekeind of mini-kunst vakantie
  • overige wensen ..

Voor vragen of inschrijvingen kunt u contact opnemen met Madeleine Freyée.

Model/portret tekenen

Model tekenen onder professionele begeleiding en met een professioneel model. Aan bod komt de lichtinval, vorm, verhoudingen, verkortingen en uiteraard het materiaal gebruik. Dit kan houtskool, krijt, aquarelverf of een materiaal naar keuze zijn.

Grafitti spuiten op paneel

Cool? Cool! Spuiten en knallen met die kleuren. Leer sjablonen maken en diverse spuit technieken en effecten. Graffiti spuiten doen we buiten en is daardoor niet mogelijk bij slecht weer. In dat geval gaan we binnen beeldhouwen.

Schilderen in acryl

Tijdens deze workshop ga je een eigen kunstwerk schilderen. Je leert ‘snel werken’ met acryl verf. Zolang de verf nog niet droog is, zul je merken dat er nog veel kan.

Beeldhouwen in speksteen

Speksteen is een steen die snel en gemakkelijk kan worden bewerkt.  Aan bod komt werken met  beeldhouw gereedschap evenals het ontdekken van het eigenzinnige materiaal, de speksteen. Deze techniek doen wij buiten ivm fijnstof. Bij slecht werken wij binnen aan een andere techniek. Tweede keuze gaat in overleg.

Boetseren in klei

Van niets, iets maken, dat is boetseren! Je begint met een brood klei en na heel veel vieze handen ga je met een beeld of vaas naar huis. Madeleine zorgt dat het iets bijzonders wordt en je het beste uit jezelf haalt.

Linosnede 

Deze super interessante druktechniek is echt leuk voor zowel jong als oud. door te werken met positief en negatief krijg je altijd een mooi resultaat. Aan de hand van thema’s of eigen ideeën werken we individueel aan een eigen ontwerp, drukken we deze af met de pers en gaat iedereen naar huis met een eigen kunstwerkje. 

Kosten: Kom je alleen of neem je iemand mee? Dat kan namelijk de prijs blijft voor 1 of 2 personen is hetzelfde.  De prijzen zijn exclusief materiaal kosten. Deze zijn €50,- p.p bij basis pakket. Bij meer materiaal gebruik wordt dit in rekening gebracht. Prijzen materiaal kosten zijn ondervoorbehoud.

Prijslijst 2022

Voor 120 min. excl materiaal ( 2 uur) 

2 personen: € 150, – 

3 personen: € 210, –

4 personen: € 260, –

5 personen: € 300,-