Workshops voor bedrijven

panoramaMet zijn alle op pad, opfrissen. In een hele bijzondere omgeving: een inspirerend atelier! Ontdek je creativiteit met een leerzame workshop vol ontspanning en verbazing ..

Bij ontvangst staan koffie & thee klaar en geeft kunstenares Madeleine Freyée  instructies en uitleg. Alle materialen en gereedschappen staan klaar. We werken in groepjes aan een gezamenlijk kunstwerk of ieder werkt voor zichzelf. Aan het eind van de workshop heffen we het glas op het gemaakte werk!

De workshop duurt maximaal één dagdeel. De workshop kan worden aangepast aan de wensen van de klant zoals bijvoorbeeld een workshop op locatie (kantoor, hotel, strand, ..) of met speciale catering. De workshop is mogelijk vanaf €45,- per persoon. Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen.

Keuze uit één van onderstaande technieken:

Grafitti spuiten op paneel

Cool? Cool! Spuiten en knallen met die kleuren. Leer sjablonen maken en diverse spuit technieken en effecten. Graffiti spuiten doen we buiten en is daardoor niet mogelijk bij slecht weer. In dat geval gaan we binnen beeldhouwen.

Schilderen met acrylverf

Maak je eigen schilderij. Je leert ‘snel werken’ met acryl verf. Zolang de verf nog niet droog is, is er nog veel mogelijk.

Beeldhouwen met speksteen

Met mooi weer staan wij buiten in zacht steen te beeldhouwen. Aan bod komt correct gebruik van het beeldhouw gereedschap en het ontdekken van het eigenzinnige materiaal, de speksteen. De speksteen zelf als uitgangs punt voor het eindwerk.

Model/portret tekenen met houtskool

Model / portret tekenen onder professionele begeleiding en met een professioneel model. Aan bod komt de lichtinval, vorm, verhoudingen, verkortingen en uiteraard het materiaal gebruik. Dit kan houtskool, krijt, aquarelverf of een materiaal naar keuze zijn.

Linosnede maken

Deze leuke druktechniek geeft een strak resultaat. Iedereen kan deze techniek leren en gaat met een eigen afdruk naar huis. Keuze uit thema’s in overleg.