Madam Art,  Voor kinderen,  Workshops

KinderKunst workshops in de zomervakantie

UPDATE: de Kinderkunst workshop van 6 en 7 juli is VOL. Er is nog wel plaats voor kinderen van 12 jaar en ouder bij de workshop op 13 en 14 juli.

Ben je ooit bij Madam Art geweest? Hou je van creativiteit? In de eerste week van de zomervakantie organiseert Madam Art de zomerse KinderKunst workshops. Twee dagen lang kunst maken, leren en lol hebben. We doen dit al tien jaar en ieder jaar is het weer dikke pret!

Dit jaar organiseren we de workshop twee keer. De eerste workshop is voor kinderen t/m 12 jaar. De laatste workshop is voor jongeren van 12 jaar en ouder.

Tijdens de workshop leer je tekenen, lino-snede en als het buiten droog is grafitti spuiten en Bolle Vogels beelden maken. Met lekker weer gaan we zo veel mogelijk buiten werken, rond het atelier. In de middag hebben we pauze en eten we gezamenlijk een broodmaaltijd. Het enige dat je zelf mee neemt is een pauze hap (fruit, koekje, drinken). Bij speciale eet- of dieetwensen gelieve zelf een lunchpakket mee te nemen.

We sluiten de workshops af met een super expositie van jouw kunstwerken voor jezelf, jouw familie en vrienden.

Zo heb jij in de zomervakantie ook eens iets leuks te doen 🙂

KinderKunst workshop 6 & 7 juli

 • 7 t/m 11 jaar maximaal 10 deelnemers
 • dag 1 – 10.00 tot 16.00: tekenen en druktechniek (lino snede) op papier en t-shirt (wit t-shirt meenemen!), als tijd over is wol vilten
 • dag 2 – 10.00 tot 16.00: beeldhouwen en graffiti spuiten en daarna van 16:00 tot 16.30 de expositie (alleen bij goed weer)
 • kosten: € 100,- per kind. Inclusief lunch en materialen, exclusief t-shirt ( ivm met maat zelf meebrengen)

Jongeren workshop 13 & 14 juli

 • 12 – 17 jaar maximaal 8 deelnemers vanwege corona maatregelen
 • dag 1 – 10.00 – 16:00 Bolle sculpturen; beeldhouwen maar dan anders en tshirts of tas bedrukken met zeefdrukken. Als tijd over is wol vilten maar dan anders -> verrassing.
 • dag 2 – 10.00 – 16:00 afwerken Bolle sculpturen ->beeldhouwen maar dan anders en sierraden van epoxy gieten (ook voor stoere jongens!) als lukt qua tijd graffiti spuiten en daarna de expositievan 16:00 tot 16:30
 • kosten: € 100,- per persoon. Inclusief lunch en materialen, exclusief t-shirt of tas ( ivm maat zelf meenemen)

Corona is natuurlijk een aandachtspunt. Voor de kinderen onder de 12 jaar zijn er geen beperkingen maar wij houden wel een oog op de hygiene en de afstand tot volwassenen. Voor 13 jaar en ouder gelden dezelfde regels als voor volwassenen, waaronder 1,5 meter afstand bewaren. We werken zo veel mogelijk buiten. Ouders mogen het atelier niet in. En de expositie zal ook buiten plaatsvinden en alleen bij goed weer.

Vol = vol! Aanmelden kan per email info@madam-art.nl of telefonisch 06 51188301. Gelieve te vermelden als kinderen speciale wensen of aandacht nodig hebben.

Eén reactie

 • Pien Settels

  Onze zoon Abel en dochter Maya waren super enthousiast en kwamen thuis met prachtige kunstwerken!!

  Een aanrader voor creatieve kinderen!

Geef een reactie